Přejít k hlavnímu obsahu

Zástupci vedení města přišli přivítat chomutovské prvňáčky v jejich první školní den

V pondělí 2. září začal oficiálně nový školní rok pro všechny děti školou povinné. V Chomutově dostávali žáci, kteří šli do prvních tříd dárkové předměty od města. Obdarované byly také jejich paní učitelky. Na Základní školu Heyrovského přišel prvňáčky, v jejich první školní den, přivítat první náměstek primátora Mgr. Milan Märc a na Základní školu Školní přijel pozdravit prvňáčky druhý náměstek primátora JUDr. Milan Petrilák.

Noví školáci dostali od města Chomutova uvítací dárečky pro jejich první rok ve škole. Jednalo se o box na svačinu, pracovní podložku a především pamětní list chomutovského prvňáčka. Obdarované byly také jejich nové paní učitelky.

Prvňáčky navštívil v jejich první školní den první náměstek primátora Milan Märc a také druhý náměstek primátora Milan Petrilák. „Přeji vám především, aby se paní učitelky těšily do školy, což většinou znamená, že se do školy těší také jejich žáci. Doufám, že děti bude výuka bavit a užijí si spolu krásný první rok ve škole,“ řekl Milan Märc.