Přejít k hlavnímu obsahu

V Chomutově se budou opět konat Severočeské farmářské trhy

V sobotu 18. února na náměstí 1. máje bude opět možnost navštívit Severočeské farmářské trhy. Zahájeny budou zabijačkovými hody v rámci masopustních tradic.

I letošní 18. sezónu trhů pořádá spolek Český um ve spolupráci s městem Chomutovem a trhy budou otevřené na náměstí 1. máje každou lichou sobotu až do 24. prosince. 
První únorové farmářské trhy, které se uskuteční 18. února, nabídnou svým návštěvníkům pestrou škálu výrobků. Od tradiční nabídky pečiva, moštů, knedlíků nebo i vajec po pravé zabijačkové hody. 
„Na místě si budete moci dát rovnou jak teplé zabijačkové speciality, tak si budete moci koupit zabijačkové dobroty od pěti řeznických mistrů i na doma. Také budete moci vybrat tu nejchutnější jitrnici,“ láká k návštěvě trhů Adam Weber, organizátor akce. 
Tyto farmářské trhy se budou konat každých čtrnáct dní až do Štědrého dne. Například 18. března, 15. dubna nebo 27. května, vždy v čase od osmi do dvanácti hodin. 
Více o celé akci a termínech naleznete na webových stránkách https://severoceskefarmarsketrhy.cz/farmarske-trhy/farmarske-trhy-v-chomutove/