Přejít k hlavnímu obsahu

V Chomutově přibyly další kontejnery na textil

Odbor životního prostředí Magistrátu města Chomutova rozmístil nové kontejnery na textil na různých místech ve městě. Jedná se o šestnáct nových zelenobílých kontejnerů v chomutovských ulicích.

Nové kontejnery na textil budou umístěné v těchto ulicích: ulice Alfonze Muchy – u čísla popisného 4149, ulice Březenecká – u čísla popisného 4750, ulice Březenecká – u čísla popisného 4455, ulice Dřínovská – naproti domu číslo 4559, ulice Kamenná – u čísla popisného 5119, ulice Zahradní – u čísla popisného 5254, ulice Alešova – u čísla popisného 5807, ulice Lipská – naproti domu číslo 5333, ulice Na Průhoně – u čísla popisného 4436, ulice Okrajová – u výměníku, křižovatka ulic Dvořákova a Podhorská, křižovatka ulic Sukova a ulice Sládkova, ulice 5. května – u čísla popisného 3749/53, křižovatka ulic Osvobození a Fügnerova, křižovatka ulic Šafaříkova a Jiráskova a ulice Tyršova – na parkovišti za sportovní halou.

„ Je důležité zmínit, že do těchto zelenobílých kontejnerů na textil lze vhazovat oděvy, obuv, textil, tašky, hračky, knihy, drobné předměty z domácnosti, ale také drobné elektrospotřebiče, kterými jsou například klávesnice od počítače, varná konev, fén či žehlička,“ vysvětluje Ing. Irena Netušilová, referent odpadového hospodářství odboru životního prostředí.