Přejít k hlavnímu obsahu

Rada města Chomutova vyhlašuje výběrové řízení na pozici ředitele či ředitelky Zooparku Chomutov, příspěvkové organizace města

Rada statutárního města Chomutova vyhlásila výběrové řízení na obsazení funkce ředitele, nebo ředitelky příspěvkové organizace města Chomutova, kterou je Zoopark Chomutov. Termín uzavření příjmu přihlášek je pro všechny zájemce 18. října 2024 do 12:00 hodin.

Zoopark Chomutov hledá nového ředitele či ředitelku. Hlavní činností ředitele bude komplexní koordinace činnosti příspěvkové organizace v rozsahu stanoveném zřizovací listinou a platnými právními předpisy. Ředitel plně odpovídá za chod organizace v oblasti provozní, ekonomické, hospodářské a majetkové, personální a platové, a o to jak vůči zřizovateli, tak i vůči příslušným orgánům státní správy.

„Kvalifikační předpoklady pro tuto pozici jsou následující. Vysokoškolské vzdělání v magisterském studijním programu nebo vysokoškolské vzdělání v bakalářském studijním programu, dále také praxe na vedoucí pozici minimálně pět let v období posledních osmi let a prokazatelné manažerské zkušenosti s řízením větších týmů spolupracovníků. Výhodou pro zájemce bude orientace v dotačních a grantových programech,“ vysvětluje JUDr. Milan Petrilák, primátor města Chomutova.

Písemné přihlášky s uvedenými doklady v zalepené a označené obálce „Neotvírat – výběrové řízení – Zoopark Chomutov“ zašlou uchazeči tak, aby ji vyhlašovatel obdržel nejpozději dne 18. října 2024 do 12:00 hodin na adresu Magistrát města Chomutova, kancelář náměstka primátora, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov nebo doručte osobně v téže lhůtě do podatelny Magistrátu města Chomutova, Zborovská 4602, 430 28 Chomutov. Výběrové řízení proběhne dne 30. října 2024 od 9:00 hodin v budově historické radnice na náměstí 1. máje v Chomutově.