Přejít k hlavnímu obsahu

Náměstci primátora Milan Märc a Milan Petrilák přivítali na radnici zástupce chomutovského hokejového klubu Pirátů Chomutov

Ve čtvrtek 16. května chomutovští náměstci Milan Märc a Milan Petrilák přivítali v prostorách chomutovské radnice na náměstí 1. máje zástupce hokejového klubu Pirátů Chomutov a kapitána týmu Viktora Hübla, aby jim pogratulovali k postupu do Chance ligy.

Hokejový chomutovský tým Piráti Chomutov byli pozvání do kanceláře druhého náměstka JUDr. Milana Petriláka, který spolu s prvním náměstkem Mgr. Milanem Märcem pogratulovali Pirátům k návratu do první české hokejové ligy. Za klub radnici navštívil předseda Pirátů Chomutov Ing. Daniel Badinka, místopředseda Jiří Sochor, sportovní manažer A-týmu Martin Pešout a také kapitán týmu Viktor Hübl.

„Jako dlouholetý fanoušek chomutovského hokeje mám velkou radost z postupu do první ligy. Obdivuji současné vedení a všechny hokejisty, že toto dokázali po pádu do krajského přeboru. Držím palce a přeji si, aby to nebyl poslední postup, kterého jsme se dočkali,“ řekl Märc.