Přejít k hlavnímu obsahu

Mistr světa David Kämpf míří do Chomutova

V Chomutově proběhne další oslava výhry českého národního týmu na Mistrovství světa v ledním hokeji roku 2024. Bývalý chomutovský hokejový hráč a nově hokejový mistr světa David Kämpf přijede na Kamencové jezero, kde proběhne také jeho oficiální autogramiáda a charitativní aukce.

Pro chomutovský hokej se jedná o historický milník, neboť vůbec poprvé byl v sestavě vítězného českého národního týmu hráč, který s hokejem pod Krušnými horami začínal. David Kämpf je současný útočník Toronto Maple Leafs a v pondělí 3. června od 15:00 hodin se setká s fanoušky, hokejovým klubem Piráti Chomutov a také s vedením města v areálu Kamencového jezera u restaurace Dřevák.

„Naše marketingové oddělení kontaktovalo přímo Davida Kämpfa, abychom ve spolupráci s městem uspořádali přímo tady v Chomutově, kde udělal první krůčky na ledě, oslavu úspěchu, na který díky své práci dosáhl,“ přibližuje předseda klubu Piráti Chomutov Ing. Daniel Badinka.

Pokud fandíte hokeji, určitě byste v areálu Kamencového jezera u restaurace Dřevák neměli chybět. Můžete Davidu Kämpfovi osobně poděkovat a pogratulovat stejně jako to udělají zástupci Pirátů Chomutov i vedení města Chomutova.

„Jsem velmi pyšný na dokonalou reprezentaci nejen České republiky, ale také našeho města Chomutova a jsem také velmi rád, že máme možnost Davida Kämpfa přivítat doma a poděkovat mu osobně,“ říká Mgr. Milan Märc, náměstek primátora města.

Mimo autogramiády a doprovodného programu bude také součástí akce charitativní aukce. Výtěžek z ní bude rovným dílem rozdělen mezi charitativní dar Davida Kämpfa a druhá půlka poputuje na účet Nadačního fondu Pirátské srdce.