Přejít k hlavnímu obsahu

Chomutovské informační centrum se připojí k Týdnu turistických informačních center 2023

V úterý 24. října bude Turistické informační centrum v Chomutově oslavovat Týden turistických informačních center, který je pořádaný Asociací turistických informačních center v České republice v návaznosti na Světový den pro rozvoj informací.

V tento den bude pro návštěvníky v Městském informačním centru připraven zábavný program jak pro děti, tak i pro dospělé. Součástí budou zajímavé kvízy o městě a zábavné hry. Návštěvníci budou moci také vyhrát různé odměny s motivem města Chomutova.

„Otevírací doba informačního centra bude v ten den tradiční, tedy od 9 do 17 hodin. Do pořádaného programu se může zapojit každý návštěvník. V úterý nás také navštíví například mateřské i základní školy. Pro návštěvníky pracovnice informačního centra připravily různé hry a samozřejmě i odměny. Jedná se nejen o upomínkové předměty města, ale také vstupenky do Městského divadla na dětská představení či vstupenky do Oblastního muzea v Chomutově,“ láká k návštěvě akce Silvie Škubová, vedoucí odboru vnějších vztahů.

Turistické informační centrum naleznou návštěvníci na adrese U Městských mlýnů 5885 v historickém centru města.