Přejít k hlavnímu obsahu

Chomutované mohou změřit své znalosti o městě v zábavném kvízu

Chomutovské slavnosti, které předposlední květnový víkend v městském parku oslaví 770 let první písemné zmínky o městě, přinesou i zábavnou novinku pro Chomutovany, a to zábavný vědomostní kvíz.

V neděli 22. května už v 11.15 začne u hudebního altánu vědomostní kvíz s názvem Znám své město a jeho historii.

„Do kvízu se mohou do 15. května přihlásit jedno až desetičlenné týmy, které budou vybírat správnou odpověď na nejrůznější otázky o Chomutově, ať ty seriózní i ty spíše humorné,“ vysvětluje Zuzana Kroutilová vedoucí odboru vnějších vztahů, který má na starosti organizaci Chomutovských slavností.

„Nejúspěšnější tým získá poukaz do stánku s občerstvením a také upomínkový glejt,“ láká Chomutovany k účasti v kvízu Kroutilová.

Týmy se musí dopředu zaregistrovat na adrese r.skocdopolova@chomutov.cz, kam uvedou název týmu, počet členů a kontaktní e-mail a telefon. Pokud bude přihlášených týmů víc, než by se kapacitně k altánu vešlo, budou rozděleny do soutěžních skupin a soutěže se zúčastní v hodinových intervalech. Vyhodnocení se bude konat po skončení každé skupiny. Účastníci se vše dozvědí dopředu, případné dotazy zodpoví Radka Skočdopolová na telefonu 702 242 676.