Přejít k hlavnímu obsahu

Chomutov se prezentoval turistům na mezinárodním veletrhu cestovního ruchu a regionální turistiky v Praze

Město Chomutov se zúčastnilo mezinárodního veletrhu, který se konal v Praze. Městské informační centrum zde reprezentovalo Statutární město Chomutov a jeho okolí. Typy na výlety, cyklotrasy a zajímavá místa města a okolí.

Od 17. do 19. března 2023 se konal Veletrh Holiday world and region world v areálu PVA EXPO Letňany v Praze. V rámci asociace turistických a informačních center se na veletrhu představilo i Městské informační centrum Chomutov. 

„Proběhla zde prezentace toho, co vše naše město může nabídnout. Představili jsme nezajímavější typy na výlety, nejoblíbenější cyklotrasy a také jsme si vyměnili zkušenosti a typy s ostatními informačními centry. K dispozici jsme nabízeli různé brožury o historii Chomutova, Bezručově údolí a také typy na ubytování a restaurace,“ komentuje Gabriela Gründlerová, pracovnice informačního centra. 

Turistické informační centrum může navštívit každý, koho zajímají akce a výlety po Chomutově a jeho okolí. Také je zde možnost koupit hezké propagační předměty či zajímavé knihy. Centrum sídlí v ulici u Městských mlýnů kousek od náměstí 1. máje v Chomutově.